Resum i valoracions 2009

Arribats al darrer dia de l’any 2009, m’agradaria penjar un petit resum amb les dades referents a l’esport practicat durant tot l’any i fer-ne les corresponents lectures i valoracions.
Tot i que ja fa alguns anys que practico l’esport del córrer regularment, aquest ha estat el primer que he enregistrat totes i cadascuna de les sessions, i sens dubte també ha estat l’any on hi ha hagut més esport, i també més curses.

De cara a l’any vinent tinc previst fer una aplicació una mica més útil que no pas una simple fulla de càlcul, que tingui nua interfície pràctica i estigui connectada a una Base de Dades de la que se’n puguiN extreure les consultes desitjades en qualsevol moment. Una vegada acabats els exàmens d’aquest semestre m’hi dedicaré, i la intenció és fer-ho amb el llenguatge Java, atacant una Bd MySql; el que no tinc clar encara és si la interfície serà dins d’un navegador o bé una aplicació d’escriptori.

Sessions d’entrenament any 2009:

Curses any 2009:

Sens dubte els mesos de Setembre, Octubre i Novembre han estat els més intensos, i precisament és on es pot veure una evolució en el ritme del córrer i on hi ha més quilometratge, també. AixÒ és així perquè es va introdir una sessió setmanal.

El 2009 ha estat l’any de debut en les mitges maratons (3 en total), però la última (la de Ripoll), potser em va servir per constatar la necessitat de fer tirades llargues sovint, per no perdre pistonada en aquestes curses. El Novembre és el mes de les sèries, i és on em vaig lesionar del soli. Això m’indica que s’ha d’anar en compte amb aquests entrenaments, i si cal de moment amb una sessió cada dues setmanes n’hi ha d’haver ben prou. També m’agradaria introduir-me més en la natació, i practicar-la amb més regularitat, ja que he vist que em va perfecte per destensar els músculs, al mateix temps que aporta fons.
Quan estigui recuperat i pugui tornar a entrenar amb regularitat, m’agradaria poder entrenar d’una forma més diversificada: córrer + bici + natació + musculació, però per fer-ho hauré d’afegir sessions en algun lloc, i això dependrà de com vagin les coses en els àmbits no esportius.

Pel que fa a les valoracions de la dècada, haig de dir que són positives. Va ser a l’any 2000 que vaig conèixer a la Marta, i aviat ja en portarem 10 com a parella! El 2003 vaig pendre dues decisions importants i penso que encertades: estudiar una carrera universitària (Enginyeria T.I.G. on hi estic immers), però per fer-ho abans vaig haver de passar per les proves d’accés; i deixar el tabac, que ho vaig fer mentre preparava les proves d’accés i em va dur a començar a practicar esport: primer amb la BTT i de seguida anant a córrer uns 20 minuts, dos dies per setmana.
Amb l’evolució dels estudis, també vaig tenir l’oportunitat d’entrar en el món de la informàtica, on la darrera feina que he tingut ha estat com a Tècnic de Sistemes. El que us puc assegurar és que treballar i estudiar a temps complert no és gens fàcil i demana molta força de voluntat i constància. Podria ser que el córrer m’hagi aportat aquestes virtuts per poder continuar endavant.

Espero que aquesta nova dècada pugui ser millor encara que la que deixem, i m’agradaria acabar l’any que ve amb el títol d’Enginyer Tècnic a les mans. Però com diria l’estimat Pep Guardiola, pas a pas, amb paciència i perceverança ho aconseguirem!!

BON ANY 2010 A TOHTOM!!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Atletisme - Resums. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s